نوشته شده توسط : افشین رفوآ

آموزش MVC

 


Model - View - Controller

MVC3 آخرین تکنولوژی مایکروسافت در زمینه تولید صفحات وب (تا این لحظه ، یعنی مارچ 2011) می باشد که کم کم جایگزین روش قبلی تولید صفحات وب (Web Forms) می شود و جالب اینجاست که به شدت از سوی مایکروسافت تبلیغ می شود و منابع آن به سرعت انتشار می یابند. این تکنولوژی که در حال حاضر نسخه 3 آن منتشر شده است دارای مزیتهای زیر نسبت به تکنولوژی قبلی (Web Forms) می باشد(در واقع موارد ذیل مشکلات وب فرمها هستند).

  • در وب فرمها ، برنامه نویس کنترل زیادی روی خروجی HTML تولید شده توسط ASP.NET ندارد و اگر شما سورس کد صفحه را ببینید ، شاهد کد HTML شلوغی هستید که مشکل می توانید از آن سر در بیاورید
  • در وب فرمها با رد و بدل شدن ViewState در هنگام ارسال به سرور ، حجم آن زیاد می شود و صفحه به اصطلاح پف می کند 
  • ایجاد واحد تست (Unit Test) در وب فرمها مشکل است 
  • چرخه رد و بدل شدن فایل بین کلاینت و سرور پیچیده است

 تکنولوژی MVC تمام مشکلات فوق را حل می کند و مزایایی نیز دارد از جمله :

  • Method Request است یعنی شما می توانید به جای فراخوانی کل یک صفحه ، یک متد را فراخوانی کنید
  • Partly Open Source است . یعنی بخشی از کدهای اصلی آن "باز" است و می توانید تحت استاندارد نرم افزارهای متن باز ، آن را ویرایش کنید

من در ابتدا تصمیم داشتم که در 5 الی 6 مقاله کل مبحث را خلاصه کنم ولی ترجیح دادم تا به جای آن ، بصورت گام به گام یک پروژه MVC را شروع کنم و در طی آن مطالب جدید را بیان کنم. اما قبل از شروع :

- نصب برنامه :

 MVC2 در ویژال استودیو 2010 نگارش Ultimate از پیش نصب شده است ولی اگر بدنبال نصب MVC3 هستید ، از آدرس http://www.microsoft.com/web  ابزار WebMatrix را نصب کنید. این ابزار پس از نصب ، پنجره Web Platform Installer 3 را در اختیار شما می گذارد که نه تنها می توانید MVC3 را نصب کنید ، بلکه می توانید برنامه های مفید دیگه ، مثل تنظیمات توصیه شده مایکروسافت برای IIS7 یا موتور (engine) بسیاری از CMS های معروف مثل DotNetNuke ، Drupal , Joomla , Umbarco را نیز نصب کنید (یکی به عجایب هفت گانه دنیا اضافه شده !!!)

- مبانی MVC:

من چون نمی خواهم خیلی وارد مباحث تئوریک شوم بصورت خلاصه توضیح می دهم و زمانی که پروژه را شروع کردیم ، خودتان این مفاهیم را بهتر متوجه می شوید . برای شروع از MVC2 آغاز می کنیم و پس از طرح مباحث اصلی MVC3 را نیز شرح می دهم .

در MVC سه جزء اصلی وجود دارد :

  • Model
  • Controller
  • View

Model کلاسهایی برای ارتباط با دیتابیس و استفاده از تکنیک هایی مثل Linq و Entity Framework هستند

Controller قلب MVC است و کنترل کننده درخواستهای کاربر است ، کلاسهایی هستند که در آنها ، متدهای (اکشن های) مختلف جهت پاسخگویی به درخواست کاربر و انتخاب Model و یا View (خروجی) مناسب ، وجود دارد.

View رابط کاربری است یعنی آنچه کاربر باید ببیند را در آن نمایش می دهیم.

- ایجاد پروژه جدید : برای ایجاد پروژه جدید مطابق معمول از منوی File ویژال استودیو ، گزینه New و سپس Project را انتخاب کنید و سپس یکی از قالبهای زیر را انتخاب کنید :

  • ASP.NET MVC2 Web Application
  • ASP.NET MVC2 Empty Web Application

(البته اگر MVC3 را نصب کرده باشید ، MVC3 را هم می بینید) تفاوت دو قالب فوق در این است که اولی شامل یک سری الگوهای آماده ، مثل Membership دات نت فریم ورک ، مراجع Jquery ، کلاسهای CSS از پیش ساخته شده است ولی دومی (Empty) اینها را ندارد و خودتان باید آنها را اضافه کنید برای شروع ، قالب اول را انتخاب کنید، نام و مسیر مناسبی برای آن انتخاب کنید و پروژه را ایجاد نمایید ، از شما سوال می شود که آیا تمایلی به ایجاد واحد تست دارید یا خیر (که من برای شروع خیر را انتخاب می کنم، توی شکل زیر Yes انتخاب شده !) :



پس از ایجاد باید شکل Solution Explorer شما به صورت زیر باشد :



 همانطور که می بینید پوشه های مجزایی برای هر دسته از فایلها وجود دارد : مثل Controller , View , Model , ... پوشه Script شامل فایلهای جاوا اسکریپت و Jquery و MicrosoftAjax است . پوشه Conetnt هم محلی برای نگهداری فایلهای CSS و تصاویر است. اگر برنامه را اجرا کنید (F5) باید صفحه ای آبی رنگ با پیام Welcome to ASP.NET MVC! مشاهده کنید.

برای شروع کار فایل HomeController.cs از فولدر Controllers را باز کنید . کدهای زیر را در آن می بینید :

namespace _30Sharp_com_MVC.Controllers
{
    public class HomeController : Controller
    {
        [HandleError]
        public class HomeController : Controller
        {
            public ActionResult Index()
            {
                ViewData["Message"] = "Welcome to ASP.NET MVC!";

                return View();
            }

            public ActionResult About()
            {
                return View();
            }
        }

    }
}

نکاتی که از کد فوق برداشت می کنیم :

هر فایل از نوع Controller با کلمه دلخواهی شروع می شود و بدنبال آن کلمه Controller می آید و این نام دلخواه در URL سایت تاثیر می گذارد . قالب URL در MVC به فرم زیر است :

Web site address/Controller/Action

اکشن / کنترلر / آدرس اصلی سایت

برای مثال برنامه را اجرا کنید ، روی لینک About  کلیک کنید و URL صفحه را ببینید ، چیزی شبیه این می بینید (به جز شماره پورت که متفاوت است)

http://localhost:34256/Home/About

به متدها و رخدادهای صفحه در ام وی سی ، Action می گویند و در هر کنترلر می توانید چندین اکشن بیاورید و یا Overload کنید خروجی اکشن ها ، به صورت پیش فرض ActionResult است ولی می تواند هر نوع دیگری باشد (مثلا string) . در یک کنترلر شما ممکن است چندین اکشن داشت که برای هر اکشن یک View ایجاد می کنید و در آن ، مشخص می کنید که کاربر چه خروجی را باید مشاهده کند . برای مثال زیر اکشن About ، من اکشن دیگری به نام Contact ایجاد می کنم و در آن اطلاعات خود را در Message ذخیره می کنم :

public ActionResult Contact()
{
    ViewData["Message"] = "My Email : Amir.Madadi@hotmail.com and My Contact is 0422760153";
    return View();
}


توضیح اینکه شئی ViewData از نوع دیکشنری است که در آن می توانید کلید تعریف کنید و به آن مقدار دهید که من در اینجا کلیدی یه نام Message تعریف کرده ام و اطلاعات تماس را درون آن ریخته ام .

حال باید برای این اکشن یک View ساخت تا مشخص کنیم کاربر چه چیزی را ببیند. برای این کار روی اکشن کلیک راست می کنیم و گزینه Add View را انتخاب می کنیم :

سپس پنجره زیر ظاهر می شود :

در مورد امکانات این پنجره بعدا صحبت می کنیم ، فعلا پیش فرضها را قبول کنید و روی Add کلیک کنید . خواهید دید که فایلی به نام Contact.aspx در فولدر View ایجاد می شود . در تگ Asp:Contect id="Content2" خط زیر را اضافه کنید :

<h2><%: ViewData["Message"] %>h2>

کد صفحه Contact.aspx شما باید شبیه این باشد :

آموزش MVC

تدریس MVC

حال برنامه را اجرا کنید و بعد از شماره پورت تایپ کنید : Home/Contact/ یعنی چیزی شبیه این :

http://localhost:34256/home/contact

اگر متن تایپ شده را در صفحه می بینید، به خود تبریک بگویید ، چون اولین صفحه وب خود را با تکنولوژی MVC ساخته اید.

قبل از پایان ، نگاهی به ساب فولدرهای View بیندازید ، خواهید دید که به ازای هر Controller یک فولدر وجود دارد که در آن View های مربوطه نگهداری می شوند (در حال حاضر باید Account ، Home و Shared را ببینید) که فولدر Shared برای ذخیره کردن اجزای مشترک مثل Master Page ها استفاده می شود.

خب تا اینجای کار یک پروژه جدید MVC ایجاد کردیم ، کمی در مورد ساختار MVC صحبت کردیم و یک View جدید به پروژه اضافه کردیم . در مقاله بعدی صفحاتی با کارایی بیشتر ایجاد می کنیم، تا آن موقع مروری بر دانسته های خود درباره Linq to SQL داشته باشید ، چرا که بزودی از آن در صفحات Model استفاده می کنیم

 



:: برچسب‌ها: آموزش MVC , تدریس MVC , آموزش JQUERY , آموزش برنامه نویسی MVC , آموزشگاه تدریس MVC , دوره MVC ,
:: بازدید از این مطلب : 421
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : افشین رفوآ

آموزش PHP

 

آموزش php - قسمت اول - نصب Xampp

 آموزش PHP

تدریس PHP

برای شروع کار با php نیاز به نصب مفسر اون داریم که ما پکیج Xampp رو برای کارمون انتخاب کردیم. مراحل نصب رو باید به صورت زیر دنبال کنیم:

Wink در اولین مرحله خوش آمدگویی داریم پس Next رو کلیک می کنیم

مسیر نصب رو مشخص کنید

Choose Install Location

اضافه نمودن ادامه مطلب ]
برچسب ها و کلمات کلیدی :
کلمات را با "." (نقطه) از هم جدا کنید. مانند : عکس.عکس طبیعت.عکس منظره
موضوع :

 ثبت موقت و عدم نمایش در وبلاگ 
 در حال نمایش/نمایش داده شود 
این مطلب در تاریخ زیر در وبلاگ به نمایش درآید
تاریخ :              زمان :  : 
دسترسی به مطلب فقط مخصوص اعضا
این مطلب در صفحه اصلی نمایش داده شود
این مطلب به صورت ثابت در ابتدای وبلاگ نمایش داده شود؟(پست ثابت)
درج رمز برای ادامه مطلب ]

برای آموزش این قسمت و توضیحات کامل و چگونگی قرار دادن عکس در وبلاگ اینجا را کلیک کنید

< قبلی بعدی >
 

در صورتی که میخواهید Apache و MySQL به عنوان سرویس های ویندوز نصب بشند گزینه های Install Apache as Service و Install MySQL as Service رو تیک بزنید! انتخاب این گزینه ها اختیاریه. تنها نکته ای که هست اینه که در صورتیکه IIS رو سیستم تون نصبه و Apache رو نصب کنید باید حتما پورت IIS یا Apache رو تغییر بدید وگرنه Apache پیغام خطای Port Busy بهتون میده! بعد روش تغییر پروت IIS و Apache رو میبینیم. خوب تا اینجا کار تقریبا تمومه فقط باید دکمه Install رو بزنید.

Xampp Options

حالا اگه به مشکل خاصی نخورده باشید کار نصب تموم شده!

اینم کنترل پنل Xampp هستش که با اون میتونید Apache و MySQL رو Start یا Stop کنید! یادتون باشه اگر تیک Install as Service رو نزده باشید باید هر بار که می خواهید روی وب سایتتون کار کنید Apache و MySQL فعال باشند یعنی باید دکمه Start کنارشون رو کلیک کنید (Runningرو کنار Apache و MySQL نمایش بده)

Xampp Control Panel

حالا مرورگرتون را باز کنید و در آدرس بار مرورگر تایپ کنید localhost یا 127.0.0.1 هر کدومشو رو که بنویسید فرقی نمی کنه! اگر همه چیز خوب پیش رفته باشه باید صفحه زیر رو ببینید که باید تویه این صفحه زبان صفحات Xampp رو انتخاب کنید پس روی English کلیک کنید!

Xampp Splash Screen

حالا باید صفحه زیر براتون نمایش داده بشه! اگه این صفحه نمایش داده شد یعنی همه چی خوب پیش رفته اگه که نه تو بخش انجمن ها مطرح کنید تا بهتون کمک کنیم مشکل حل شه!

Xampp Install Success



:: برچسب‌ها: آموزش PHP , تدریس PHP , آموزش برنامه نویسی PHP , آموزشگاه برنامه نویسی PHP ,
:: بازدید از این مطلب : 160
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : افشین رفوآ

آموزش ASP.NET

 

 

مشكل نمايش منوهاي ASP.NET در IE 8
امروز متوجه شدم كه كنترل استاندارد منو ASP.NET در مرورگر Internet Explorer 8 بدرستي نمايش داده نمي شود مشكل به اين صورت است كه زير منوها (Dynamic Items) بصورت سفيد و خالي نمايش داده مي شوند. به جناب گوگل متوسل شدم و با كمي جستجو راه حل مشكل رو پيدا كردم.براي رفع اين مسئله بايستي حالت z-index مربوط به Dynamic menu style را برابر با يك عدد بزرگ قرار دهيم،بصورت ذيل:


DynamicMenuStyle BackColor="#B5C7DE" CssClass="IE8Fix"
.IE8Fix
{
    z-index: 1000;
}
 

 



:: برچسب‌ها: آموزش ASP , NET , تدریس ASP , NET , برنامه نویسی ASP , NET , دوره ASP , NET ,
:: بازدید از این مطلب : 256
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : افشین رفوآ

آموزش SQL

 

مقدمه :‌
كاربرد روز افزون بانك اطلاعاتي SQL مرا بر آن داشت تا مطالبي هر چند كوتاه جهت خوانندگان محترم سايت تهيه نماييم. قبلا از هر چيز لازم به ذكر است كه مطالب ذيل در حد آشنايي بوده و دوستان براي دستيابي به تكنيكهاي بيشتر مي بايست از كتابهاي مرجع و Book online خود SQL Server استفاده نمايند. در مطالب زير كه سلسله وار مباحث SQL Server  را مرور خواهيم كرد , سعي شده تا ابتدا مطالب مقدماتي جهت آشنايي آورده شود و سپس اگر عمري باقي بود به مطالب پيشرفته آن بپردازيم. همچنين براي يادآوري خدمت دوستان ابتدا مرور سريعي بر چند دستور SQL كه كاربرد بيشتري دارند خواهيم پرداخت و سپس به SQL Server  و مطالب آن خواهيم پرداخت . مطالب زير اكثرا از كتاب Microsoft SQL Server 7.0 Database Implementation Training  انتخاب گرديده است . اين كتاب به همراه CD‌آموزش آن به عنوان يك مرجع براي امتحانات مايكروسافت استفاده مي‌شود.
جداول بكار رفته نيز همگي در SQL Server 7.0 در Database Northwind موجود هستند.

 

دستور Select

 

اين دستور كه دستوري مستقل نيست و حتما بايد با اجزايي بكار رود جهت ساخت پرس و جو بر روي بانك اطلاعاتي بكار مي‌رود و ركوردهايي كه با شرايط اين دستور همخوان باشد به عنوان نتيجه پرس و جو برمي‌گرداند .  چهار كلمه كليدي وجود دارند كه بخشهاي ارزشمند اين دستور را تشكيل مي‌دهند :

 

1-select
2-from
3-where
4-order by

شكل كلي دستور :

Select [*|distinct column1, column2,…]
From table[,table2,…]
Where شرط
Order by نام فيلد يا شماره فيلد

مثال :

Select * from customers

اين دستور تمام ركوردهاي جدول customers را برمي‌گرداند. كه نتيجه 91 سطر از اطلاعات اين جدول خواهد بود

 

حال  اگر شرط

Country ='uk'

اضافه كنيم ، فقط اطلاعات مشتريان انگليس جواب خواهند بود كه به 7 سطر تقليل مي‌يابد.

select * from customers
where Country ='uk'

 

حال

select City,Country from customers
order by city

فقط ستونهاي نام شهر (city) و نام كشور (Country) را بر گردانده و بر اساس نام شهر مرتب ميكند. دستور بالا با دستور پايين هردو يك جواب را ميدهند :


select City,Country from customers
order by 1

 

كه 91 سطر بازگردانده خواهد شد . در نتيجه پرس و جو تعدادي سطر تكراري وجود دارد مانند شهر London  كه اگر از كلمه Distinct‌ در Select  استفاده كنيم اين سطرهاي تكراري حذف خواهد شد .


select distinct City,Country from customers
order by 1

 

و جواب 69 سطر خواهد بود.

 

استفاده از توابع در Select

1- Count  :

تعداد سطرهاي بازگردانده شده توسط select  را ميشمارد.

 

Select  Count(*)  from  Customers

 

where  Country ='uk'

 

در اصل تعداد مشترياني را ميشمارد كه در كشور انگليس هستند. كه عدد 7 جواب است.



2- Sum :

مجموع يك فيلد عددي را برمي‌گرداند.


Select  sum(Quantity)  from [Order Details]

 

مجموع فيلد Quantity  را براي فيلدهايي كه شماره محصول آنها ( Productid) برابر 11 است را محاسبه ميكند


نكته 1  :

 در دستور select  مي‌توان از اسم مستعار استفاده كرد ، يعني نام جديدي را براي يك ستون در نظر گرفت  به عنوان مثال select قبل را  به شكل زير بكار برد :


Select  sum(Quantity)  as Sum_QTY
from [Order Details]
where productid = 11

 

كه Sum_QTY يك اسم مستعار براي مجموع است. استفاده از كلمه كليديas  ‌اختياري است.


نكته 2  :

 در دستور select  هرگاه اسم فيلدي اسم خاص باشد و يا فاصله بين اسم باشد مثل  Order Details  كه فاصله بين اسم جدول است حتماُ از علامت براكت []  ميبايست استفاده كرد.


نكته 3 :

استفاده از group by   :

 

هنگامي كه از توابع count ‌   و  Sum  به همراه يك  فيلد ديگر در دستور          select  استفاده مي‌شود از group by    استفاده مي‌كنيم .

 

به عنوان مثال دستور زير جمع مقادير  فيلد  Quantity  را براي هر شماره محصول  محاسبه ميكند .


Select  productid, sum(Quantity) as sum_qty
from [Order Details]
group by  productid

 

 كه نتيجه مانند زير خواهد بود :


productid   sum_qty     

---------------------- 

61         603

3          328

32         297

6          301

41         981

64         740

9          95

12         344

 

در صورتيكه دستور ordr by 1  بعد از group by  استفاده كنيم نتيجه بر اساس كد محصول مرتب خواهد شد.

 

آموزش SQL SERVER
نكته 4 :

دستور  where   مي تواند خود  شامل  يك دستور select    باشد :

select * from Products
where ProductID  in
    ( select distinct ProductID from [order details] where Quantity >70)
order by ProductID

 

تنها نكته اي كه مي بايست توجه كرد اين است كه نام فيلدي كه در شرط آورده مي شود حتما در دستور select   آورده شود, به عبارت ديگر select   درون شرط تنها يك ستون را مي بايست برگرداند .

 

تمرين :  با فرض اينكه دو جدول Products و order details داراي ستون (فيلد) يكسان  ProductID  هستند , يك دستور Select  بنويسيد كه تمام فيلدهايي از Products را نشان دهد كه فيلد ProductID  آن با ProductID  جدول order details يكي باشد.؟

 

حل :  

Select pr.*
From  Products  as pr , [order details] as od
Where pr. ProductID = od. ProductID

 

قابل به ذكر است كه بيش از 90% از كارهايي كه ما برروي جداول انجام مي دهيم با select  و تركيبات آن انجام مي شود. لذا بدست آوردن تبحر در نوشتن select  ها مي تواند شما را در تهيه برنامه ها ياري كند.

تدریس SQL SERVER

3-Min,max :

بيشترين و كمترين مقدار فيلد را در بانك اطلاعاتي بدست مي دهد.

Select min (Quantity)
from [Order Details]


4-Top n :

تعداد n سطر اول بانك اطلاعاتي را برمي گرداند.

Select top 5 *
from [Order Details]

 

5 سطر اول بانك را برمي گرداند.

 

نكته 3 :  در حالت بالا اگر مقدار سطر 5 و 6 يكي باشد فقط سطر 5 جواب خواهد بود براي گريز از اين حالت از شكل زير در اين دستور استفاده ميكنيم :

 

Select top n with ties   *

 

From table


5-Into

Select * from table1 into table2

 

اطلاعات table1 را به table2 كپي ميكند. البته table2 بايد از قبل وجود نداشته باشد.

 

اين دستور خود table2  را ميسازد.

دستور select قويترين و كاربردي ترين دستور در sql است كه خود ماهها نيازمند تمرين و آموزش است . براي اطلاعات بيشتر به books online خود Sql Server  مراجع كنيد.

دستور Delete

 

براي حذف اطلاعات از يك بانك اطلاعاتي استفاده ميشود.

 

شكل كلي دستور :


Delete table1
Where شرط

مثال :

 

فرض كنيد جدول authors موجود باشد و فيلد كليد آن au_id باشد. براي حذف 10 سطر اول اين جدول از دستور زير استفاده مي كنيم :


DELETE authors
FROM
(SELECT TOP 10 * FROM authors) AS t1
WHERE authors.au_id = t1.au_id

دستور insert

 

براي اضافه كردن اطلاعات به يك جدول از اين دستور استفاده ميشود.


Insert into table1 (f1,f2,…)
Values (v1,v2,…)

 

كه f1,f2  نام فيلدها و v1,v2  مقادير آنها ميباشد.

 

البته ميتوانيد مقادير را نتيجه يك select  قرار داد.

مثال :


Insert into table1
Select top 10
From table2

 

مقدار 10 سطر اول را   از table2 را در table1 درج ميكند. البته بايد تعداد فيلدها يكي باشد. در غير اينصورت از values استفاده كنيد.



:: برچسب‌ها: آموزش SQL SERVER , تدریس SQL SERVER , آموزش SQL , آموزش SQL SERVER 2008 , دوره آموزشی SQL SERVER ,
:: بازدید از این مطلب : 110
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : افشین رفوآ

آموزش SEO

 

آموزش سئو-سئو-تگh1-موتور جستجوی گوگل-بهینه سازی سایت-بهینه سازی وب سایت

کسی منکر این نیست که تگ h1 از اهمیت زیادی در سئو سایت برخوردار هست و تمام فعالان حوزه بهینه سازی سایت وجود تگ h1 را ضروری می دانند و تگ h1 این امکان رو به موتور های جستجو می دهد که بهتر محتوای سایت شما رو درک کنند. اما شما حتما این قانون رو شنیدید که باید توی هر صفحه فقط  یک تگ h1 وجود داشته باشه. خوب این حرف تا حدودی درست هست ولی چنین قانونی صد رد صد هستش. می خواهید بدونید چرا ؟ پس این مقاله رو با دقت بخونید.

 

قانون استفاده از تنها یک تگ h1

سال های سال است که گفته می شود که باید تنها از یک تگ h1 استفاده نمود . این مورد بار ها و بار ها هم توسط کسانی که با بهینه سازی سایت آشنا هستند در انجمن ها و سایت ها به کاربران تازه کار توصیه می شود. شرایطی که این قانون رو بوجود آورده :

  • از اونجایی که هر صفحه می تونه فقط یک عنوان داشته باشه پس باید از یک تگ h1 استفاده نمود.
  • تگ h1 به کاربر در مورد محتوایی که در اون صفحه خواهد خوند اطلاع می دهد.

 

خوب اگر این دو تا اصل رو در نظر بگیریم چون تگ h1 عدد یک داره پس یک بار و تگ h2 چون دو هست باید دوبار ولی می دونید که این طوری نیست و ما توی هر صفحه بیشتر از دوبار ممکنه از h2 استفاده کنیم. یک بار دیگه بیاید که شماره اول این شرط رو بخونیم “از اونجایی که هر صفحه می تونه فقط یک عنوان داشته باشه پس باید از یک تگ h1 استفاده نمود.” به نظر شما این قانون نسبی نیست ! بیشتر اوقات ما در صفحات اول سایت های پرتال مانند که صفحه به چند بخش تقسیم شده ما بیشتر از یک عنوان در صفحه داریم . منظور من عناوین اخبار نیست منظورم بخش ها یا همون Sections هست. اگر به طور مثال ما در اون بخش یه قسمت آخرین خبر ها رو داشته باشیم و در قسمت دیگه آخرین ارسال ها رو مطمئنا ذات صفحه ما دو قسمتی هست مگر اینکه ما نادیده بگیریم یا به خاطر این قانون خودمون رو به کوچه علی چپ راهنمایی کنیم !

نقض قانون استفاده از تنها یک تگ h1

همون طور که می دونید من توی صفحه اول تات وب من از دو تا تگ h1 استفاده کردم. ولی خوب شما احتمالا تا الان با خودتون گفتید که همه اینایی که گفتی درست ولی از کجا که معلوم حرف تو درست باشه یه دنیا دارن می گن که نه ! در جواب باید بگم که استفاده از چند تا تگ h1 تا به حال چندین هزار بار از بخش پشتیبانی مدیران سایت گوگل پرسیده شده و در یک ویدئوی رسمی که در وبلاگ وب مستر سنترال گوگل هست آقای Matt Cutts که سرپرست این بخش جستجو هست دقیقا این جواب رو به صورت رسمی داده . به نظر شما اگر خود گوگل می گه مشکلی در استفاده از چند تا تگ h1 نیست آیا بقیه می تونن بگن گوگل غلط کرده ما از گوگل که موتور جستجو خود گوگله بیشتر می دونیم ؟!!!!

البته این مورد رو دقت داشته باشید که طبق صحبت آقای Matt Cutts درسته می شه چند تا تگ h1 داشت ولی دیگه درست نیست کل صفحه رو پر کنیم از تگ h1 . مطمئنا هم اینکه از لحاظ ظاهری قشنگ نمی شه و هم اینکه درست نیست.به یاد داشته باشید در بهینه سازی سایت هیچ چیز صد در صد نیست و همه چیز نسبی هستش



:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 فروردين 1391 | نظرات ()